Arachnid dartborden

Arachnid is het bedrijf dat in de voorhoede zit van de elektronische darttechnologie. Zij zijn de grondleggers van elektronische dartborden en het soft-tip dartsysteem.

Tegenwoordig concentreert Arachnid zich op de productie van grote, arcade-stijl dartmachines en software die wordt gebruikt om de statistieken van de spelers en competitie op te nemen via een netwerk van machines. Arachnid is ook zeer actief in het bevorderen van de vooruitgang van de soft-dartpijlen door middel van hun tijdschrift, The Bullshooter, en door het sponsoren van de World Challenge of Champions, evenals het organiseren van andere toernooien die het mogelijk maken om lokale competitiespelers te laten stijgen.

Ze hebben ook enkele van de beste elektronische dartborden voor thuisgebruik. Deze dartborden worden niet meer gemaakt door Arachnid zelf sinds hun divisie werd overgenomen door DMI Sport in 1999. Als u op zoek bent naar een naam om te vertrouwen in elektronische dartborden, zorg ervoor dat u kijkt naar de Arachnid selectie van dartborden en soft-tip dartpijljtes.

Dartborden

DMI Sport produceert de Arachnid elektronische dartborden voor thuisgebruik. Al deze dartborden ondersteunen maximaal acht spelers en zijn voorzien van micro-dunne verdelers om bounce-outs (bouncers) te verminderen. Alle Arachnid dartborden komen met dartpijlen om mee te beginnen, alsook een AC-adapter, bevestigingsmateriaal, spelregels en een gebruiksaanwijzing.

Elektronische dartbort kopen? Neem dan het toonaangevende Arachnid CricketPro 800 elektronische dartbord. Deze is voorzien van 40 spelopties met zeven variaties van cricket scoren, dart gemiddelde, en de speler handicaps. De segmenten zijn gemaakt van NylonTough voor de speelbaarheid en duurzaamheid van het bord. De unieke weergave op dit board bevat X/O-markering voor cricket spelletjes en tot vier spelers tegelijk. Bij dit dartbord kunt u ook uw eigen naam invoeren, die de computer zal roepen wanneer het jouw beurt is.

De Arachnid CricketPro 750 is een dartbord dat veel dezelfde kenmerken van de CricketPro 800 heeft. De belangrijkste verschillen zijn dat dit dartbord slechts 36 games (waaronder vijf cricket games) heeft, drie-kleuren LED’s gebruikt wordt voor markeringen en dit bord toont geen dartgemiddelde.

De Arachnid Inter-Actief 6000 beschikt over 27 ingebouwde games, heeft displays voor twee spelers tegelijk, cricket scoren en gesproken aanwijzing voor spelers om te gooien.

De CricketPro 650 en CricketPro425 voltooien de overige elektronische borden van Arachnid. Beide dartborden zijn voorzien van vijf cricket spelletjes. De 650 beschikt speler handicaps, NylonTough segment bouw, en LED-display waardoor vier spelers worden getoond in een keer. De 425 heeft een LCD-display en gesproken aanwijzing functie.

Ter afronding van de elektronische dartborden van Arachnid zijn de Interactive 3000, CricketPro 300, en CricketPro 110. Dit zijn kleinere 13″ dartborden in vergelijking met de 15,5″ van een normaal dartbord. Alle systemen zijn voorzien van meerdere spellen, waaronder scoren voor cricket op alle modellen.

Ander productaanbod

Arachnid soft tip dartpijlen zijn beschikbaar met 80-90% wolfraam en ze hebben ook een unieke set die u toelaat om te schakelen tussen de zachte en staal tips (punten). U zult ook in staat zijn om veel van de Arachnid dartborden te vinden die in dartbord pakketten worden aangeboden. Ze hebben alles wat je nodig hebt om te beginnen met het spelen van darten, met inbegrip van een dartbord, kast, darts, en al het bevestigingsmateriaal.