Halex dartborden

Halex begon zijn eerste productie-eenheid in het begin van de 20e eeuw, net buiten Londen in een gebied dat bekend staat als Hale End. Vanuit Hale opdat de naam Halex werd afgeleid. Een van de producten die ze produceerde was een kleurrijk speelgoed bal vanuit een toen nieuwe kunststof genaamd celluloid. Deze ballen werden populair met het snel groeiende tafeltennis. Als zodanig waren ze een voorloper van de hedendaagse tafeltennisbal. De merknaam Halex is vertrouwd bij veel tafeltennissers voor het maken van top kwaliteit tafeltennis producten voor vele decennia. Hun 3-Star tafeltennisbal wordt veel gebruikt in de sport tafeltennis en staat bekend als een industrie-standaard. Het merk Halex is momenteel in handen van Regent Sports Corporation. Evenals de productie van een volledig assortiment van tafeltennis producten, produceren ze een groot assortiment tafelspelen en elektronische bordspellen.

Daarnaast heeft de Halex dartbord lijn ook een verscheidenheid aan dartborden en dartproducten, en zijn ze één van de toonaangevende merken in elektronische dartborden geworden.

Dartborden van Halex

Halex is gespecialiseerd in elektronische dartborden en ze hebben een grote selectie aan ieders behoeften. De CricketView serie Halex elektronische dartborden komen allemaal in hun eigen dartbordkast en zijn voorzien van een unieke X / O scoren scherm ingebouwd in de kastdeuren.

  • De CricketView Pro 8000 wordt geleverd in een afgewerkte kast die is voorzien van een opbergla. Dit model kan zowel voor soft-tip- en steel-tip dartpijlen gebruikt worden. Dit bord maakt het mogelijk om 37 verschillende games met 184 variaties te spelen en voegt met een spreekfunctie nog extra plezier toe.
  • Eén van de meest verkochte artikelen is de Halex CricketView 5000. Deze is voorzien van de nieuwe BristleTech oppervlak die het mogelijk maakt om te spelen met zowel soft-tip en stalen-tip dartpijlen. Dit elektronische dartbord heeft 37 games met 210 variaties.
  • Ook in de CricketView serie is de CricketView Softech 2000. Deze bestaat uit vier sets van soft-tip dartpijlen, maar er is ook de mogelijkheid staal-tip dartpijlen te gebruiken bij dit dartbord. Dit dartbord heeft 30 games met 174 variaties en toont scores van twee spelers tegelijk.

De unieke Halex Lightning Strike Wireless en Wireless Phantom BristleTech zijn beide voorzien van unieke afneembare scoren consoles die van het bord kan worden afgemonteerd. Beide dartborden hebben tal van spelletjes en een set van dartpijlen zodat u meteen kunt beginnen met spelen.

Ter afronding van de selectie van Halex elektronische dartborden is de Titan XT. Dit is ontworpen voor gebruik met alleen soft-tip darts. Dit model heeft scoren voor maximaal 16 spelers, en een groot display. Er zijn 41 wedstrijden met meer dan 218 variaties, evenals X / O-displays voor cricket scoren. Dit veelzijdige elektronische dartbord komt ook met dartpijlen, vervanging voor soft-tips, lijn vanaf je mag gooien en een meetlint.

Ander productaanbod

Halex biedt een volledige aanvulling van zowel soft- en staal-tip dartpijltjes om u te helpen de juiste pasvorm te vinden. Ze bieden ook aantrekkelijke kasten om uw dartborden in te monteren. U kunt de dartborden compleet met dartbord bord of kast krijgen en ze bieden de Titan XT bord in een paar verschillende stijlen aan.