Unicorn dartborden

Degene die het spel darts kennen de naam Unicorn. Het begon voor Unicorn in 1937 toen het in de voorhoede van de dartinnovatie zat. Zij waren de eerste fabrikant op de markt die sets van darts in drieën introduceerde. Enigzins bizar want daarvoor werden darts alleen afzonderlijk verkocht voor deze introductie dat. Deze truc zorgde ervoor dat dartspelers dartpijlen gooiden van hetzelfde gewicht en stijl.

Andere innovaties van Unicorn omvatten:

  • Het verkopen van dartpijlen die geclassificeerd werden door het gewicht
  • De eerste commercieel beschikbare wolfraam dartpijlen (tungstun)
  • De eerste kunststof dartpijltjes uit één stuk
  • Het eerste bedrijf dat een dartspeler heeft gesponsord

Unicorn blijft in de voorhoede van dartsinnovatie en is de officiële dartbord leverancier van de Professional Darts Corporation (PDC).

Dartborden van Unicorn

Het volledige aanbod van Unicorn dartborden bestaat uit varkenshaar en opgerold papier voor elektronische borden om zowel staal-tip en soft-tip dartpijlen te gebruiken.

  • Een van de beste darborden van Unicorn is de Unicorn Eclipse Pro, een kampioenschaps kwaliteit van dartborden die momenteel worden gebruikt voor alle PDC toernooien. Dit dartbord is helemaal nietjes-vrij en biedt een bedradingssysteem dat 30% dunner dan de conventionele dartborden. De Eclipse Pro is ook verkrijgbaar als trainingsdartbord die veel smallere doubles, triples en bull heeft. Het idee hiervan is om uw nauwkeurigheid aan te scherpen dus het is zeker niet aanraden om dit in de kroeg te gebruiken waar veelal een potje met vrienden voor de lol wordt gespeeld.
  • Het Unicorn Radius dartbord is een ander toernooikwaliteit van dartborden onderschreven door de PDC. Kopen van dit dartbord heeft als voordeel dat het veel dunnere draden dan normaal heeft die het mogelijk maken om bredere dubbele en driedubbele secties te creëren. Het toegenomen speelveld is bedoeld om te helpen om uw score te verhogen.
  • Voor beginners en casual darters heef Unicorn een paar opties: de Unicorn Striker dartbord is een competitie-kwaliteit van dartborden met een slanke draad en een nietje-vrij bullseye. De Unicorn Core dartborden is een medium-duty dartbord met standaard ronde-draad constructie.  Ter afronding van de selectie is het XL-18, een dubbelzijdige boord.

Als digitaal uw ding is, dan zijn er een aantal Unicorn elektronische dartborden beschikbaar. De Unicorn eBristle dartborden zijn ontworpen voor gebruik met gewone stalen tip dartpijlen . Unicorn biedt ook een paar elektronische dartborden die ontworpen zijn voor gebruik met soft-tip dartpijlen . Alle elektronische dartborden zijn geschikt voor maximaal acht spelers en beschikken over automatische scorebord voor een aantal spellen.

Ander productaanbod

Unicorn maakte naam met zijn dartpijlen en ze hebben een meer dan indrukwekkende productlijn. Unicorn dartpijlen variëren van eenvoudige messing tot 90% wolfraam legering (tungstun), maar ook een uitgebreide selectie van soft-tip dartpijlen . Dit zorgt voor een breder assortiment van gewichten en barrels dat bij uw speelstijl past. Unicorn heeft professionele kwaliteit dartpijlen. Het productaanbod van Unicorn heeft ook al het andere een dart speler nodig zou kunnen hebben. Ze bieden een breed scala van flights, schachten, verwisselbare oordopjes, dartkasten, dartborden, matten en zowat elke andere accessoire die je kunt bedenken.