Darten nu ook te zien op internet

door | februari 6, 2015
Auteur: Dick / Geplaatst op: Zaterdag 08 April 2006 om 10:30
Niet alleen op Eurosport zijn de British Internationals dit weekeinde te zien. Een nieuwe website heeft de beelden ook. Een deel van de fragmenten is gratis te bekijken, voor een zogeheten livestream moet éénmalig een bedrag betaald worden. Onderstaand persbericht bereikte de redactie:

Het wordt een aantrekkelijk weekend voor iedereen die graag het darten wil volgen. Naast de vele evenementen, waaronder de Spring Cup in Nederland, speelt zich in Wales de traditionele British Internationals af. Dit evenement wordt gehouden in The Rhydycar Leisure Centre waar naar verwachting een zo’n duizend man tellend publiek het evenement over het gehele weekend zullen volgen.

Teams bestaande uit de beste twaalf heren en de beste zes dames uit Wales, Schotland en Engeland zullen het tegen elkaar opnemen in snelle spectaculaire partijen. Er wordt gespeeld volgens het 501 best of 5 legs systeem.

Belangstellenden kunnen voor gemiddeld vijf Engelse ponden per dag het toernooi bijwonen of men kan afstemmen op Eurosport 2. Eurosport gaat namelijk maar liefst negen uur aandacht besteden aan het evenement en de heren partijen zullen Live uitgezonden worden. Op zaterdag 8 april om 16:00 uur plaatselijk tijd zullen de partijen tussen Wales en Schotland te zien zijn en zondag gaan de uitzendingen om 11:00 uur met Schotland tegen Engeland van start en zal er om 15:30 uur afgesloten worden met de partijen tussen Engeland tegen Wales.

De site die de beelden op de internetbuis brengt is Watchdarts.com, een interactieve site waar men van verschillende dartswedstrijden kan genieten. Enkele hoogtepunten worden kosteloos aangeboden en voor de hoofdpartijen wordt een alleszins redelijke vergoeding gevraagd welke doormiddel van SMS of iDEAL betaald kunnen worden. Meer informatie: www.watchdarts.com.