Gevestigde namen naar kwartfinale Bavaria World Darts Trophy

door | februari 6, 2015
Auteur: Dick / Geplaatst op: Donderdag 07 September 2006 om 17:08
Martin Adams, Niels de Ruiter, Ronnie Baxter en Mervyn King hebben zich gisteravond geplaatst voor de kwartfinale van de Bavaria World Darts Trophy. Adams was de enige die daar zeven sets voor nodig had. Baxter was de rapste; in vier sets schakelde hij Martin Atkins uit.

Adams had het zwaar tegen Tony O’Shea. ‘Wolfie’ speelde gedurende de hele partij erg sterk, maar kreeg behoorlijke tegenstand van ‘Silverback’. Pas in de zevende en beslissende set kon ‘The Captain of England’ het verschil maken: 4-3.

Niels de Ruiter had, vooral dankzij zijn geweldige finishes, minder moeite de laatste acht te bereiken. ‘The Excellent Dude’ startte scherper dan Vincent van der Voort en gaf de al snel opgebouwde voorsprong niet meer uit handen (4-2). De slagroom op de taart was een 170 finish voor De Ruiter. Eerder dit toernooi gooiden Mervyn King en Colin Lloyd die uitworp ook al.

Darryl Fitton speelde fantastisch tegen Mervyn King, maar werd met 4-1 verslagen. ‘The Dazzler’ deed eigenlijk niets fout, maar werd geconfronteerd met een bijna perfect spelende King.

De laatste partij van de avond leverde de dikste overwinning op. Die kwam op naam van Ronnie Baxter. ‘The Rocket’ hoefde niet eens zijn beste spel te spelen tegen Martin Atkins: 4-0.