Hoe hang ik een dartbord op?

opknoping een dartbord
Volg het diagram om uw dartbord in overeenstemming met de algemeen aanvaarde regels van de sport. Het is aanbevolen dat u een mat of een tapijt strip (ongeveer 3 meter breed zijn en 2’6 “voorbij de werplijn) om u vloer of vloerbedekking te beschermen tegen slijtage en beschadigingen.

Het gooien afstand 7’91 / 4 “(2.37m) is de werplijn of teen lijn genaamd Zorg ervoor dat u meet van het gezicht van de raad van bestuur;. Laten vallen van een schietlood aan de vloer is een manier Als dat niet praktisch voor u,. gewoon lenen een truc van Pythagoras. Strek een tape van het centrum van de roos op de vloer. Een afstand van 9’73 / 8 “op deze diagonaal is de juiste locatie van uw werplijn.

Hoe hang ik de beugel op?

Uw bevestiging pack voor de Bandit, Bandit Plus en Pro-trainer dartborden moet het volgende omvatten:
Let op: u kunt ook dit systeem te kopen apart zie de beugel hier.

A. Plastic Back-raad Disc
B. kunststof U-vormige muurbeugel
C. 4 x Schroeven 8x 15mm CSK
D. 6 x Schroeven (8 x 25 mm dome koppen) – Let op twee onderdelen
Opmerking: Zowel de muurbeugel en flens hebben een gat in het midden

Stap 1:
Plaats de afvalplaat disc (A) aan de achterkant van het bord in het centrum met de teller wastafel naar u toe gericht (zie afbeelding), met behulp van de schroeven (C) stelt de middelste gat dan de andere 3.
Opmerking: Op de Bandit Plus, de flens is al klaar gemonteerd op afvalplaat.

Stap 2:
Plaats de muurbeugel (B) op de muur bij de in diagram hoogte, moet de U-vorm uitsparing worden geconfronteerd met de opening aan de bovenkant. Met behulp van de middelste gat in de muur beugel line-up van uw centrum merk en schroef een (D) schroef in, zal dit later worden verwijderd. (Met behulp van een niveau, het niveau van de bovenkant van de beugel en bevestig de andere vier (D) schroeven. Verwijder daarna de centrale schroef.

De (D) schroef moet een beetje hoger zitten dan de beugel, dit helpt de stabiliteit van het bord. Plaats nu uw bord, compleet met schijfremmen bevestigd in de muur beugel en line-up zodat de 20 scorende deel is verticaal.

Hoe kan ik een oude stijl metalen beugel ophangen?

Eén schroef in het midden van de achterkant van het dartbord, moet je een klein kuiltje in het midden van de rug bord te zien, zo niet meten en markeer het midden. Schroef in tot ca. 3 mm vanaf de bovenkant van het hoofd naar het bord. De twee andere schroeven en de metalen beugel worden bevestigd aan de muur in het midden hoogte zoals vermeld in de metingen (5ft 8in of 1.73m), de knotch naar boven en het centrum bult kijkt naar u toe.

De 3 nagels worden geplaatst door de gaten in de kunststof afdekpluggen / pads en genageld in 3 gelijke posities rond de omtrek van de steunplaat ongeveer 15 mm van de rand.

De schroef in het midden kan worden aangepast in en uit tot het nemen van het spel wanneer de raad op de beugel is gemonteerd. (Pas schroef dus er is geen bord wobble bij montage).

Met deze methode kunt u aan de raad en het aantal ring draaien als ze draagt.
HOE KAN IK ZORG VOOR MIJN dartborden?

Alle Puma Darts varkenshaar boards gemaakt in Nieuw-Zeeland zijn vervaardigd met hoogwaardig sisal om de duurzaamheid en de levensduur van het dartbord te garanderen. Echter dartborden, net als elk product, moeten de slijtage gelijkmatig verdeeld over het gehele oppervlak van de raad van bestuur of de raad van bestuur hebben in feite worden voortijdig versleten door over-verdichting van de sisal. Alle Puma pijltjes platen zijn voorzien van een aantal beweegbare ring, die moet worden gedraaid regelmatig. Een raad die regelmatig wordt gebruikt, moet ten minste veertien dagen door het verplaatsen van de ’20’ door naar de volgende lege segment ie gedraaid worden, ’20’ zou ’12’ te worden. Het enige gebied van de raad van bestuur, die niet kunnen worden beschermd door te draaien, is de bullseye gebied. Het is essentieel dat als je aan het oefenen heb je niet voortdurend de praktijk van uw spel op de bullseye, omdat dit deel van de raad van bestuur zal slijten. Vergeet niet om uw slijtage te verspreiden.

Varkenshaar boards, wordt vervaardigd uit sisal, een natuurlijke vezel, zijn gevoelig voor schade vocht. Dus onder geen beding mag geen vocht op het bord worden geplaatst.

Een belangrijk element in het handhaven van uw dartbord is het handhaven van het aantal punten dat je darts. Zorgen voor punten zijn scherp en niet stomp of verslaafd gehouden. Een verslaafd dart zal een varkenshaar board snel beschadigen als het de vezel zal trekken en stomp (versleten) dart punten veroorzaken over-verdichting – check je dart punten en aan te scherpen of te vervangen, zoals vereist of ze zullen voortijdig slijten je board.