Ook online variant Bavaria World Darts Trophy

door | februari 6, 2015
Auteur: Dick / Geplaatst op: Donderdag 04 Augustus 2005 om 17:10
Dat de Bavaria Trophy darters elk jaar negen dagen lang topvermaak bezorgt is bekend. Maar Spelpunt, een bekende aanbieder van webdarts, heeft het toernooi een extra dimensie gegeven. Er is namelijk de mogelijkheid online de ‘Bavaria World Darts Trophy’ te spelen. Een aantrekkelijk prijzenpakket en een leuke formule moeten ook de online versie van het toernooi tot een succes maken.

Het volgende bericht werd ons toegezonden:

Van 22 augustus t/m 4 september aanstaande vindt er een groot darttoernooi via Internet plaats: de Online Bavaria Trophy. Dartliefhebbers kunnen 2 weken lang via www.spelpunt.nl tegen elkaar strijden voor de hoofdprijs: 2 VIP-kaarten voor de Finale van de Bavaria Trophy in Utrecht. Het online darttoernooi is een nauwe samenwerking tussen Schoofs Management & Events / Maximum Score en Spelpunt, een spellenplatform waarbij online uitgaan centraal staat. Spelpunt is de Nederlandse tak van GamePoint BV, marktleider op het gebied van casual, multiplayer webgames in Nederland.

5000 deelnemers verwacht
nauwe samenwerking met Schoofs Management & Events / Maximum Score, voor het eerst de Online Bavaria World Darts Trophy: een online dartpijlen toernooi van 22 augustus t/m 4 september 2005. Tot en met 4 september a.s. kunnen dartliefhebbers zich inschrijven via de site van de organisator: www.spelpunt.nl. Naar verwachting zullen minimaal 5000 deelnemers gedurende 2 weken via Internet tegen elkaar gaan darten.

Op 5 september worden de beste spelers bekendgemaakt. Dit zijn diegenen die de hoogste rating hebben. Op 6 september strijden de twee beste spelers om de hoofdprijs: 2 VIP kaarten voor de Finale van de Bavaria World Darts Trophy.

De Bavaria World Darts Trophy, waar Raymond van Barneveld als eerste speler geplaatst is, vindt plaats van 3 t/m 11 september in De Vechtsebanen te Utrecht.

Hoofdprijs: 2 VIP kaarten voor de Bavaria Trophy
Het volledige prijzenpakket is:
–         2 VIP kaarten voor de Finale van de Bavaria Trophy
–         2 toegangskaarten voor de Finale van de Bavaria Trophy
–         12 toegangskaarten voor de Bavaria Trophy
–         een Mammoet omafiets, ter beschikking gesteld door Mammoet Rijwielen te Den Haag (of 15.000 Mammoet bonuspunten vrij besteedbaar in de winkel)
–         2 donkerblauwe zitzakken t.w.v. ¬ 90 per stuk, ter beschikking gesteld door BadkamerSale.nl
–         een gratis diner voor 4 personen t.w.v. ¬ 150 bij Strandpaviljoen de Blue Lagoon in Scheveningen
–         3 starterspakketten van de Bavaria Biertap
–         SuperVIP accounts voor Spelpunt.nl
–         VIP accounts voor Spelpunt.nl

‘Webdarts populair’
Via www.spelpunt.nl spelen maandelijks ongeveer 150.000 darters zo´n 655.000 potjes darten. “Zelfs John Walton en Vincent van der Voort spelen geregeld bij ons een potje Webdarts”, aldus Amon F. Endt, directeur van GamePoint BV, waarvan Spelpunt een onderdeel is. “Een logische stap was om het populaire webdarts te koppelen aan een officieel toernooi, vandaar onze samenwerking met de Trophy. Ik sluit niet uit dat ook onze andere online spellen, waarvan klaverjassen en webpoolen tot de top drie behoren, worden gekoppeld aan een officieel toernooi!”, aldus Amon F. Endt.

Lakeside Finale Arrangement te winnen
Ter gelegenheid van de eerste offici«le Online Trophy heeft Spelpunt nog een extra actie opgezet. Iedereen die zich voor 1 oktober 2005 bij Spelpunt als VIP aanmeldt, maakt kans op een Lakeside Finale Arrangement (voorheen Embassy) voor 2 personen inclusief 2 toegangskaarten. Zie voor meer informatie: www.spelpunt.nl