Oude helden in voorprogramma finale Bavaria World Darts Trophy

door | februari 6, 2015
Auteur: Dick / Geplaatst op: Woensdag 16 Augustus 2006 om 00:19
De Schotse cultheld Les Wallace en zijn Engelse collega-publiekslieveling Bobby George maken zondag 10 september hun entree bij de Bavaria World Trophy. In aanloop naar de finale van dat Grand Slam-toernooi, spelen de oude helden een wedstrijd tegen elkaar.

Les “McDanger” Wallace speelde al jaren niet meer op een groot podium en liet zich ook bij internationale rankingtoernooien zelden nog zien. Bobby “Mr. Glitter” George is de laatste jaren een stuk actiever geweest. De Engelse entertainer speelde vorig jaar zelfs nog mee tijdens de International Darts League.

Hoewel de toppers van weleer elkaar zullen gaan bekempen in een dartwedstrijd, de Game of Legends genaamd, zullen de meeste dartsliefhebbers zich vooral verheugen op de opkomst van de darters die in de jaren tachtig en negentig tot de wereldtop behoorden.
George weet bij alle toeschouwers een glimlach op het gezicht te toveren als hij, ondersteund door de klanken van de legendarische Queen-hit ‘We are the Champions’ zijn entree maakt. Wallace is één van de weinige darters die met zijn opkomst niet hoeft onder te doen voor George. De Schot betreedt de zaal, uiteraard gekleed in traditionele Schotse kledij, onder begeleiding van doedelzakspelers. Een indrukwekkend schouwspel, vrijwel altijd goed voor een staande ovatie van het publiek.

Meer informatie over de Bavaria Darts Trophy is te vinden op de website www.bavariawdt.nl.